(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia rautatiekaluston kunnossapitoon, Pieksämäki
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Haemme nyt sähköasentajia Pieksämäen varikolle rautatiekaluston kunnossapitotehtäviin. Pieksämäen varikko on osa vetokalustonkunnossapidon organisaatiota, joka vastaa diesel- ja sähköveturien kunnossapidosta. Vetokaluston lisäksi huolehdimme myös kiskobussien kunnossapidosta.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa sähkö-, elektroniikka- tai automaatioasentajan pohjakoulutusta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tulevat työtehtäväsi määrittyvät aiemman kokemuksesi perusteella. Työ on alussa päivätyötä mutta osaamisen karttuessa työ muuttuu 2- tai 3- vuorossa tehtäväksi. Aiempi työkokemuksesi teollisuuden kunnossapidosta tai sähköasentajan tehtävistä antavat hyvät lähtökohdat menestyä rautatiekaluston kunnossapidon parissa. Lisäksi arvostamme reipasta asennetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn vaihtelevassa työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja työskentelytapoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Antti Rissanen 0408637547 tai sähköpostitse antti.rissanen@vr.fi 

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 2.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta.


Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. 

Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.