(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia projektiin
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019

Haemme asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJIA

n. vuoden kestävän projektin ajaksi. Palkkaus määräytyy valitun henkilön osaamisen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu rakennustyömaan sähköistyksen tehtäviä, kaapeleiden ja sähkökeskusten palautustarkastusta sekä muun sähkölaitteiston korjaus- ja huoltotöitä. Tehtävässä edellytetään jo jonkin verran työkokemusta ja ymmärrystä rakennustyömaalla toimimisesta, mutta emme toki kaihda vastavalmistuneita alan tulevaisuuden lupauksiakaan.

Edellytämme sinulta vähintään sähköalan peruskoulutusta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tulityökorttia sekä sähkötyöturvallisuuskorttia.

Teet työtäsi asiakaspalveluasenteella ratkaisukeskeisesti ja laatu edellä, sillä asiakkaamme on enemmän kuin koneidensa summa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot moninaisissakin työyhteisöissä ja sopeudut tekemiseen. Olet joustava, sitoutunut ja luotettava tekijä, joka osaa toimia itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä mahdollisuuden päästä näyttämään osaamistasi ammattilaisten joukossa alan johtavassa yrityksessä. Lisäksi tässä on loistava mahdollisuus päästä kartuttamaan arvokasta työkokemusta!

Mikäli uusi vuosi kaipaa uusia haasteita, jätä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta 20.01.2020 mennessä ja liitä mukaan CV. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 040 6493121 (lomalla 28.12.2019-6.1.2020).