(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖASENTAJIA PROJEKTEIHIN RUOTSIIN
Bravida Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Kiinnostaako mielenkiintoinen ja vaihteleva keikkatyö erittäin hyvin ilmastoiduissa sisätiloissa? Kiinnostaisiko uudet ja erilaiset haasteet työtehtävissä?

Rakennamme yhtä Euroopan moderneinta logistiikkakeskusta Ruotsissa

Työtehtäväsi

Haemme verkkosähköasentajia keskijänniteasennuksiin ja sähköasentajia isojen logistiikkaprojektien asennuksiin 

Toivomme, että sinulla on kokemusta sähköasennustehtävistä mutta huomioimme myös vastavalmistuneet.

Jotta viihdyt ja onnistut tässä tehtävässä toivomme että olet matkustushalukas, työtä pelkäämätön ja oppimishaluinen. Plussaa on innostuneisuus ja seikkailunhalu yhdessä tiimin kanssa ja erikseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä teknisesti monella osa-alueella sekä ahkerat ja huumorintajuiset kollegat. Työ- ja vapaa-ajan sovittaminen tässä työssä onnistuu mainiosti. Projektityössä saat arvokasta kokemusta erikoisista kohteista.  

Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.

Kiinnostuitko?
Palkkaamme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Autamme mahdollisen asunnon löytämisessä. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 18.12.2020

Ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä hakemuksesi jo tänään.

Yhteyshenkilö

Jörgen Henriksson
0400471451
jorgen.henriksson@bravida.fi

Thomas Lind
0400282721
thomas.lind@bravida.fi