(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia Piikkiöön
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Etsimme asiakkaallemme, Piikkiö Works Oy:lle, sähköasentajia Piikkiöön. Piikkiö Works valmistaa Meyerin Turun telakan risteilijöiden hytit.


Työt ovat kestoltaan pitkiä, sillä telakalla on tilauksia vuosiksi eteenpäin. Työ pitää sisällään hyttien sähköistystöitä. Piikkiöön on valmistunut täysin uusi ja iso hyttien tuotantolinja. Uusia tekijöitä tullaan palkkaamaan portaittain vuoden -18 elokuusta alkaen.


Työhön on hyvä perehdytys ja työ sisältää hyttien sähköistystä (kaapelointi, rasiat, kytkentä, valaistus jne.). Edellytämme sähkö-/automaatioalan koulutusta, sähkötyöturvallisuuskorttia, kokonaisuuksien hahmottamista, tarkkuutta, huolellisuutta ja kykyä toimia itsenäisesti ison tiimin sisällä. Lisäksi arvostamme luotettavuutta, sitoutuneisuutta ja aitoa työhalua.


Tarjoamme erittäin miellyttävän työympäristön, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden hankkia omalla hyvällä työpanoksella vakituinen työ. Oman auton käyttömahdollisuus on etu huonohkosti kulkevien julkisten vuoksi. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja viikonloput ovat vapaita.


Lähetä hakemus nopeasti. Haastattelemme jo hakuaikana. Smile Henkilöstöpalvelut hoitaa rekrytointiprosessin ja valittavat työllistyvät ainakin ensi alkuun Smilen kirjoille. Kysy lisää smileläisiltä. Yhteystiedot löytyvät www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.