Sähköasentajia Piikkio Worksille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Eezy Henkilöstöpalvelut etsii pitkäaikaiselle asiakkaalleen, Piikkio Works Oy:lle, sähköasentajia hyttien kokoonpanotyöhön Piikkiöön.

Piikkio Works Oy tarjoaa kokonaisia majoitusratkaisuja meri-, offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Ensimmäinen hyttitehdas perustettiin Piikkiöön, joka sijaitsee Lounais-Suomessa lähellä Turkua, jo vuonna 1982. Yli 30-vuotisen toimintansa aikana yhtiö on toimittanut yli 130 000 hyttiä ja kylpyhuoneyksikköä.

Piikkio Works Oy on erikoistunut valmistamaan räätälöityjä moduulihyttejä sekä kokonaisten hyttialueiden avaimet käteen ‑toimituksia kaikenlaisiin risteily- ja matkustaja-aluksiin sekä offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin.

Piikkiö Works on MEYER TURKU OY:n tytäryhtiö.

---------- 

Mitä etsimme: 

Etsimme reippaita sähköasentajia hyttimoduulien valmistustyöhön. Työ koostuu hyttien sähköistyksestä (kaapelointi, rasiointi, kalustaminen....). Työ on suorittavaa työtä modernin tuotantolinjaston äärellä. Eri työvaiheet toteutetaan tiimityönä ja tehtäviin tartutaan reippaalla otteella, jotta pysytään linjaston vauhdissa.

Työtehtäviin kuuluu asiaankuuluva perehdytys asiakkaamme ammattitaitoisilta esimiehiltä. Esimiehet ovat aina kädenulottuvilla ja varmistavat turvallisen prosessityöskentelyn. Työvälineinä toimivat käsityökalut, joten niiden käyttö tulisi olla tuttua.

Työtahdin ja osittain raskaiden työtehtävien takia odotamme hakijoilta hyvää peruskuntoa. Aikaisempi kokemus sähkötöistä ei ole välttämätön, alan koulutus ja reipas asenne riittävät. 

---------- 

Mitä odotamme hakijalta: 

 • ahkeraa ja huolellista työotetta
 • hyviä tiimityöskentelytaitoja
 • omatoimista ja ripeää työotetta
 • ja ennen kaikkea positiivista asennetta

----------

Mitä tarjoamme: 

Tarjoamme työn merkittävässä ja vakaassa meriteollisuuden yrityksessä mukavassa työyhteisössä. Piikkio Worksin pitkäaikaisena yhteistyökumppanina tarjoamme tekijöillemme korotetun teknologian tes:n + henkilökohtaisen palkanosan. Lisäksi toimimme hyvänä väylänä työsuhteiden vakinaistamiseen. 

Työ on kokoaikatyötä ja tehdään päivävuorossa arkisin klo 7.00-15.30. Työpaikalle on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Työt alkavat elokuun alussa ja tarjolla on pitkä työsuhde.

Mikäli tunnistit itsesi, hae paikka jo tänään, sillä haastattelemme jo haun aikana!

---------- 

Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Juha Oksanen

040 0946007

juha.oksanen@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1465379
 • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Lieto, Parainen, Marttila, Masku, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Tarvasjoki, Turku