(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia pääkaupunkiseudulle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistötekniikkaan erikoistunut yhtiö. Etsimme nyt heille

SÄHKÖASENTAJIA pääkaupunkiseudulle.

Toimenkuvaa voidaan räätälöidä osaamisesi mukaisesti. Tarjolla on erilaisia kiinteistöjen korjaus- ja kunnossapitotöitä sekä isompien kohteiden huolto- ja muutostöitä. Odotamme hakijoilta alan koulutustaustaa ja suoritettua sähkötyöturvallisuuskurssia ja -korttia.

Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan nykyaikaisessa ja dynaamisessa yrityksessä sekä osaamistasi vastaavan palkkauksen. Tehtävä on pitkäaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Sähköasentajia pääkaupunkiseudulle. Tarkemmat tiedustelut: p. 0207414852 tai info.tampere@temp-team.fi