(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Liiketoiminnan kasvaessa, haemme ammattitaitoisia ja itsenäiseen työhön kykeneviä SÄHKÖASENTAJIA tiimiimme Ouluun.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset kiinteistöjen sähkö, - ja automaatioasennukset, sähkövikojen korjaukset sekä huollot asiakaskohteissamme Oulussa. Työaika on arkisin klo 7–15.30 välillä. Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja vakituisia.

Edellytämme sähköasentajan perustutkintoa ja työkokemusta sähköistysalalta sekä kiinteistöjen vikakorjauksista. Työssä tarvitset myös sähkötyöturvallisuus-, ensiapu-, työturvallisuus- ja tulityökorttia. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, B – ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen.  Meillä ISS:llä on paljon erilaisia koulutus ja uramahdollisuuksia. Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 19.1.2020 osoitteessa www.iss.fi.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka