(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia, Oulu
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Etsimme kokeneita sähköasentajia rautatiekaltuson kunnossapitoon Oulun varikolle. Oulun varikko huoltaa ja korjaa rautatiekalustoa ympäri vuoden noin 100 ammattilaisen voimin.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset sähkö- ja mekaaniset kunnossapidon tehtävät, kuten huolto-, vika-, vaurio- ja muutostyöt. Työnkuvaan kuuluu myös liikkuvan kaluston kuljettamista.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta, sekä liikkuvan kaluston kuljettamiseen vaadittavaa terveydentilaa (lisätietoja: www.trafi.fi). Raskaan kaluston, hydrauliikan ja paineilman tuntemus auttavat työssä menestymistä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon sekä ryhmätyötaitoja. Olet valmis tekemään oman työsi laadukkaasti sekä kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, mukavan työympäristön sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Huomioithan, että työ on vuorotyötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Antti Makkonen, puh. 040 8645 255, la 18.8.2018 klo 15-17 ja ke 22.8.2018 klo 11-13.

Jätäthän hakemuksesi 26.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.