(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia Olkiluotoon
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Värväämme töihin pitkään työsuhteeseen nohevia sähköasentajia Olkiluotoon. Työtehtäväsi tulevat koostumaan pääasiassa valaisinasennuksista, pistorasia- ja kytkinasennuksista sekä erilaisista kaapelitöistä. Nyt olisi uransa alkutaipaleella olevalle sähkärille hyvä paikka hakea kokemusta sähkötöistä, sillä perusasennusosaamisella on hyvät saumat päästä töihin kunhan asenne on kunnossa! Kokeneemmat konkarit otetaan tottakai myös huomioon ja palkkaa maksetaan kokemukseen ja osaamiseen perustuen! Työt alkavat tammi-helmikuun aikana ja kestävät näillä näkymin vuoden 2020 loppuun asti. Kauempaa kiinnostuneille on myös mahdollisuus järjestää majoitus.

Jos kiinnostuit niin ole yhteydessä pikimiten Markukseen 040 167 6838 tai jätä hakemus linkistä. Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

TYÖTEHTÄVÄ: Sähköasentaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Olkiluoto
TYÖN KESTO: Aloitus tammi-helmikuussa ja töiden kesto arviolta 2020 loppuun.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Sähköalan koulutus
-Aikaisempaa kokemusta sähköasennuksista vähintään 6kk
-Sähkötyöturvallisuuskortti
-EA1 kortti (tarvittaessa koulututetaan)
-Englannin kielen taitoa

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Markus Karhumäki, 040 167 6838 tai markus.karhumaki@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.