(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia Olkiluotoon
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019

Värväämme töihin sähköasentajia Olkiluotoon. Työtehtävät koostuvat mm. kunnossapitotöistä, kaapeloinnista, valaisinasennuksista sekä sähkökeskusten asennuksista. Toivomme hakijalta jonkun verran aiempaa kokemusta sähkötöistä. Etsimme niin aloittelevia tekijöitä kuin myös kokeneempia asentajia, työtehtävät tulevat määräytymään osaamisen mukaan. 

TYÖTEHTÄVÄ: Sähköasentaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Olkiluoto
TYÖN KESTO:Aloitus lokakuun puolivälissä, työmaan kesto arviolta 2-3kk välillä. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa kokemusta sähköasennuksista
-Työturvallisuuskortti
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Markus Karhumäki, 040 167 6838 tai markus.karhumaki@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.