(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia Metso Minerals Oy:lle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme Metso Minerals Oy:lle Tampereelle sähköasentajia murskainten kokoonpanoon.

Toivomme työntekijöitä, jotka ovat huolellisia ja kantavat vastuun työnsä sujumisesta. Tehtävässä edellytetään aikaisempaa sähköalan työkokemusta tai ainakin alalle suuntautuvaa koulutusta sekä voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähköturvallisuuskorttia.

Kyseessä on 2-vuorotyö. Työt alkavat 6 kk:n sopimuksella ja voi olla mahdollista, että työt jatkuvat määräajan jälkeen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.