(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia, Metso Minerals Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Yritys tarjoaa laitteita ja palveluja luonnonvarojen kestävään käsittelyyn ja virtaukseen kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys- ja prosessiteollisuudessa. Metsolla on yli 12 000 työntekijää yli 50 maassa.

Haemme asiakasyrityksellemme Metso Minerals Oy:lle sähköasentajia Tampereelle murskainten kokoonpanoon

Toivomme hakijoilta huolellista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä kokemusta sähköasennuksista. Tehtävässä edellytetään alalle soveltuvaa koulutusta sekä voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia (tai mahdollisuutta hankkia ne ennen työn aloitusta).

Työtä tehdään 2-vuorossa ja tehtävässä on sopimuspalkkaus. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä 6-8 kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksen kirjoille.

Metson esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=TrCrj4tHN5Y&list=PLZDSRoG8gnfkCgtDtlpE15Qqreo0qjc0J&index=38&t=0s

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.