(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia Loviisaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019
Toimintamme laajentuessa etsimme Loviisaan    SÄHKÖASENTAJIA mielenkiintoiseen ja vaihtelevuutta tarjoavaan kohteeseen.   Mitä Coor tarjoaa sinulle? Pääset osaksi mielenkiintoisen teollisuuskohteen sähkö- ja LVI tiimiä. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen arkityö, jossa työvuorot ovat kello 7-15. Palkkaus tehtävään on sopimuksen mukaan. Toivomme, että olet valmis aloittamaan 1.1.2020. Töihisi kuuluvat monipuoliset laitoksen ja kiinteistön sähköasennustyöt.    Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   Mitä odotamme sinulta? Olet tehnyt sähköasentajan töitä jo muutaman vuoden ja sinulla on sähköasentajan tutkinto. Sinulla on hyvä työturvallisuusajattelu ja huolellinen työote. Työssäsi näkyy hyvä asiakaspalveluasenne ja lisäksi olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.     Tehtävässä tarvitset seuraavia pätevyyksiä ja lupia:   • SFS 6002 
• EA1 
• Työturvallisuuskortti
• eduksesi katsomme vesihygieniapassin
• tehtävään valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys
Kuulostiko hyvältä?
Kuulostiko tämä mielenkiintoiselta tehtävältä? Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, palvelupäällikkö Juha Luoma vastaa mielellään kysymyksiisi. Juhan tavoitat arkisin kello 8-16 numerosta 050 3244 149.
Hakemuksen voit meidän puolestamme laittaa  vaikka heti, mutta viimeinen takaraja on 24.11.2019.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).