(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Liiketoiminnan kasvaessa, haemme ammattitaitoisia SÄHKÖASENTAJIA Kuopioon.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtävässä toimit asiakaskohteissamme hoitaen kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä sähköasennusten ylläpito-, vikakorjaus- ja huoltotöitä sekä mahdollisesti saneeraus- ja muutostöitä. Työaika on ma-pe klo 7–16 välillä. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävään edellytämme sähköalan perustutkintoa ja vähintään kahden vuoden kokemusta sähköasentajan tehtävistä. Erityisesti arvostamme aiempaa kokemusta sähköasennuksista sairaala ympäristössä. Työskentelet sujuvasti niin tiimissä kuin itsenäisesti, olet palvelualtis ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky. Sähkötyöturvallisuuskortti sekä hätäensiapukortti ovat välttämättömiä sähkötöiden suorittamiseksi. Kohteiden välillä kulkemiseen tarvitset B- ajokortin sekä oma auton käyttömahdollisuuden.


Toivomme, että sinulla on ripeä työote ja kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Katsomme eduksi sähköpätevyyden sekä tulityö-, ja työturvallisuuskortit ja sähköturvalisuuskoulutuksen. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen, - ja englannin kielen taitoa sekä hyviä ATK- taitoja. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvaselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme isossa kansainvälisessä konsernissa, kiinnostavan ja monipuolisen työkohteen sekä mukavan työporukan.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.11.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -