(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Haemme nyt ammattitaitoisia sähköasentajia tiimiimme Kuopioon.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.

Työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä sähköasennusten ylläpito-, vikakorjaus- ja huoltotöitä sekä mahdollisesti myös saneeraus- ja muutostöitä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. 

Sinulla on tehtävään soveltuva sähköasentajan koulutus sekä riittävä työkokemus edellä mainitun kaltaisista työtehtävistä ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme sinulta lisäksi teknistä moniosaamista sekä reipasta ja motivoitunutta työotetta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet valmis työskentelemään monipuolisessa työssä ja lisäksi sinulla on hyvä fyysinen työkunto. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, normaalit IT-taidot sekä B-ajokortin (oma auto on toivottavaa). Lisäksi sinulla tulisi olla voimassa olevat työturva-, tulityö- ja sähköturvallisuuskortit. Hätäensiapu luetaan eduksi. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla nuhteeton tausta.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 28.2.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi www.issworld.com  www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -