(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia kunnossapidon reissutyöhön
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme asiakkaallemme Elcoline Oy:lle kokeneita sähkö- ja instrumentointi-/automaatioasentajia komennustöihin teollisuuden pariin.

Elcoline Oy kuuluu Elcoline Group -konserniin ja työllistää noin 50 urakointi- ja kunnossapitoalan ammattilaista sopimuskohteissa ympäri maapalloa.

Työssäsi pääset tekemään töitä mielenkiintoisissa, eri toimialojen teollisuusyrityksissä.
Työtä tehdään sekä tiimissä että itsenäisesti, riippuen aina kohteesta ja tekijän omista edellytyksistä. Työkohteet sijaitsevat Etelä-Suomen alueella. Elcoline Oy järjestää komennuksille sekä kyydin että majoituksen.

Alan kokemus ja koulutus lasketaan hakijalle eduksi, tärkeää on myös asenne ja halu jatkuvaan kehitykseen omassa työssään. 

Elcoline Oy tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisessä organisaatiossa, joka keskittyy sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennus- ja kunnossapitotöihin mm. metsä-, metalli, ydinvoima- ja rakennusteollisuuden parissa.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaan työntekijäksi. Palkkaus sähköliiton huolto- ja kunnossapitoalan TES mukaisesti.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.