(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia Kouvolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haemme nyt ammattitaitoisia ja itsenäiseen työhön kykeneviä SÄHKÖASENTAJIA tiimiimme Kouvolaan.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Tehtävässäsi huolehdit kiinteistöjen sähköasennustehtävistä eri asiakaskohteissamme Kouvolan alueella. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokopäiväinen ja työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-16 välille.

Työhön edellytämme vähintään sähköasentajan perustutkintoa ja muutaman vuoden työkokemusta sähköasentajan tehtävistä. Toivomme, että sinulla on ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa, sillä asiakaskohteet saattavat sijaita kaukana toisistaan. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, muu kielitaito katsotaan eduksi, sekä perusosaamista IT-ohjelmien käytöstä. Valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.10.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -