(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia koulutettaviksi Carunan Kärkiryhmään
Caruna Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Puhutko sujuvasti sähköä? Etsimme Caruna Academyn Kärkiryhmä-koulutukseen oppimishaluisia sähköalan tekijöitä eri puolilta Suomea. Käytännönläheinen koulutus tapahtuu vakituisen työsuhteen aikana, eli koulutuksen ajalta maksetaan palkkaa, ja työsuhteet jatkuvat myös koulutuksen jälkeen yhteistyöurakoitsijoiden palveluksessa. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Koulutus alkaa etäopinnoilla toukokuun lopussa.

Sähköverkkoasentajan työtehtävät pitävät sisällään sähköverkkoihin liittyviä huolto-, kunnossapito- ja rakennustöitä. Työsuhteen aikana suoritettavan koulutuksen kautta opit oikeaoppiset ja turvalliset työskentelytavat niin vanhan sähköverkon purkamiseen kuin uuden rakentamiseen liittyen. Pääset tekemään muun muassa maakaapeleiden, ilmajohtojen, jakokaappien ja muuntamoiden asennuksia ja kytkentöjä. Työpanoksellasi olet jo koulutusaikanasi varmistamassa paikallisen sähkönjakelun kautta suomalaisten turvallista arkea.

Toivomme sinulta sähköalan perustutkintoa ja noin vuoden kokemusta alan tehtävistä. Aiempi kokemuksesi voi olla karttunut monenlaisista sähkötöistä esimerkiksi rakentamisen tai teollisuuden saralta. Tärkeintä on kuitenkin oppimiskyky, oikea asenne ja uskallus tarttua uusiin haasteisiin, joten ethän epäröi hakea mukaan!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi uusien haasteiden parissa, ja saat mahdollisuuden käytännönläheiselle lisäkoulutukselle alan rautaisten ammattilaisten opissa. Koulutus toteutetaan alussa etäopintoina. Myöhemmässä vaiheessa opetusjaksoja on myös oppilaitosten tiloissa Seinäjoella ja Tampereella, jonne tarjoamme sinulle matkat ja majoituksen. Suurin osa ajasta ollaan töissä verkonrakennusyhtiön työmailla. Lähiopetuksen käytännön järjestämisen suhteen seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa.

Kukin koulutettava työllistyy Baronan kautta yhteen verkonrakennusyhtiöön, joiden työhönottopisteet sijaitsevat Uudellamaalla, Lounais-Suomessa, Lapualla, Vaasassa, Oulussa, Porvoossa, Lahdessa tai Heinolassa. Sovittaessa työmaille lähtö voi tapahtua myös suoraan kotoasi. Kanssasi solmitaan koulutusjakson alusta vakituinen työsuhde Baronan kanssa ja koulutuksen jälkeen tarjotaan mahdollisuus työskentelyn jatkamiseen verkonrakennusyhtiön kirjoilla.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa, joko sähköpostitse perttu.piispa@barona.fi tai puhelimitse 050 471 3321. Viikolla 15 (6.4.-10.4.) yhteys Sebastian Vanhalaan, sebastian.vanhala@barona.fi tai 050 477 8357.

Viikolla 15 (6.4.-10.4.) yhteys Sebastian Vanhalaan, sebastian.vanhala@barona.fi tai 050 477 8357.