Sähköasentajia koulutettaviksi Caruna Academyyn
Caruna Academy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Puhutko sujuvasti sähköä? Etsimme Caruna Academyn Kärkiryhmä-koulutukseen oppimishaluisia sähköalan tekijöitä eri puolilta Suomea. Käytännönläheinen koulutus tapahtuu vakituisen työsuhteen aikana, eli koulutuksen ajalta maksetaan palkkaa, ja työsuhteet jatkuvat myös koulutuksen jälkeen yhteistyöurakoitsijoiden palveluksessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Koulutus käynnistyy helmikuussa 2020.

Sähköverkkoasentajan työtehtävät pitävät sisällään sähköverkkoihin liittyviä huolto-, kunnossapito- ja rakennustöitä. Työsuhteen aikana suoritettavan koulutuksen kautta opit oikeaoppiset ja turvalliset työskentelytavat niin vanhan sähköverkon purkamiseen kuin uuden rakentamiseen liittyen. Pääset tekemään muun muassa maakaapeleiden, ilmajohtojen, jakokaappien ja muuntamoiden asennuksia ja kytkentöjä. Työpanoksellasi olet jo koulutusaikanasi varmistamassa paikallisen sähkönjakelun kautta suomalaisten turvallista arkea.

Toivomme sinulta sähköalan perustutkintoa ja noin vuoden kokemusta alan tehtävistä. Aiempi kokemuksesi voi olla karttunut monenlaisista sähkötöistä esimerkiksi rakentamisen tai teollisuuden saralta. Tärkeintä on kuitenkin oppimiskyky, oikea asenne ja uskallus tarttua uusiin haasteisiin, joten ethän epäröi hakea mukaan!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi uusien haasteiden parissa ja saat mahdollisuuden käytännönläheiselle lisäkoulutukselle alan rautaisten ammattilaisten opissa. Koulutuksessa järjestetään teoriaopetusta Seinäjoella ja Tampereella, jonka aikana tarjoamme sinulle matkat ja majoituksen. Teoriaopetusviikot suoritetaan pätkittäin pitkin vuotta (painotus keväällä 2020) ja suurin osa ajasta ollaan töissä verkonrakennusyhtiön työmailla. Kukin koulutettava työllistyy Baronan kautta yhteen verkonrakennusyhtiöön, joiden työmaat sijaitsevat eri puolilla Suomea; Etelä-Suomessa Lohjan suunnalla, Lounais-Suomessa sekä Pirkanmaalla.

Kanssasi solmitaan koulutusjakson alusta vakituinen työsuhde Baronan kanssa ja vuoden koulutuksen jälkeen tarjotaan mahdollisuus työskentelyn jatkamiseen verkonrakennusyhtiön kirjoilla.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Perttu Piispa joko sähköpostitse perttu.piispa@barona.fi tai puhelimitse 050 471 3321 maanantaisin (30.12.,13.1., 20.1.), keskiviikkoisin (8.1., 15.1.) ja perjantaisin (3.1., 10.1., 17.1).

Yhteydenotot sähköpostilla tai puhelimitse: maanantaisin (30.12.,13.1., 20.1.), keskiviikkoisin (8.1., 15.1.) ja perjantaisin (3.1., 10.1., 17.1).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1323434
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (perttu.piispa (a) barona.fi)
  • Puhelin: 050 471 3321
  • Sijainti: Turku, Pori, Hanko, Espoo, Rauma, Parainen, Kirkkonummi, Salo, Lohja, Tampere, Lempäälä, Sastamala, Raasepori, Uusikaupunki