(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia Kokkolaan
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Haemme nyt asiakkaallemme automaatio-/sähköasentajia!

Tehtävässä pärjää itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja reippaalla asenteella varustettu tekijä, jolla on jonkin verran kokemusta sähköalalta. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot.

Tehtävässä edellytetään sähköalan koulutusta sekä voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia. EA-kortti katsotaan eduksi.

Tehtäviin kuuluvat monipuoliset teollisuussähköasennustyöt erilaisissa työkohteissa.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttäessä. Kyseessä on eri mittaisia määräaikaisuuksia. Työ on vuokratyösuhde ja jatkossa on mahdollisuus työllistyä kauttamme myös muihin sähköalan tehtäviin tai asiakasyrityksen omille kirjoille.  

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Olemme sinuun yhteydessä!

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!