(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia kiinteistöjen sähkötöihin Espooseen
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Kokeneita sähköasentajia kiinteistöjen sähkötöihin Espooseen pitkäaikaisiin työsuhteisiin

Värväämme töihin kokeneita ja ammattitaitoisia sähköasentajia lähinnä Espoon seudun kiinteistökohteisiin. Kohteissa työtehtävinä vianselvitystä, pistorasioiden vaihtoa, autopistokkeiden korjaamista ja kytkimien vaihtoa. Edellytämme vähintään parin vuoden kokemusta sähkötöistä. Työtä riittää pitkäksi aikaa, sillä huollettavia kiinteistökohteita on lukuisia. Laita hakemusta tulemaan, niin sovitaan haastattelu ja etsitään sinulle töitä!

Hakemukseen olisi hyvä laittaa tarkempaa kuvausta, millaisista hommista sinulla on jo kokemusta ja millaisia töitä haet. Pari suosittelijaa mukaan, niin päästään etenemään nopeasti. 

Käy kurkkaamassa Värväämön toimintaa verkkosivuiltamme, niin pääset paremmin kärryille meidän toiminnasta. Jos tunnistit itsesi tästä ilmoituksesta, niin älä epäröi vaan ole yhteyksissä. 

TYÖTEHTÄVÄ: Sähköasentaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 00260, Espoo
TYÖN KESTO: Aloitus heti. Arvioitu kesto yli 12 kuukautta. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aiempaa kokemusta sähkäasennuksista
-Työturvallisuuskorttia
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Kuvienlukutaitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

- Sami Joulamo, 050 472 7250, sami.joulamo@varvaamo.fi

- Kalle Lindqvist, 040 167 63 46, kalle.lindqvist@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.