Sähköasentajia kesätöihin Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä.

 

Haemme nyt Espooseen

 

SÄHKÖASENTAJIA KESÄTÖIHIN

 

määräaikaisiin työsuhteisiin. Kesätöissä pääset tekemään osaamistasi ja koulustasoasi vastaavia tehtäviä yhdessä ammattilaistemme kanssa. Tehtävät liittyvät sähköhuoltoihin ja niihin liittyviin kunnossapito-, korjaus- ja asennustehtäviin vaihtelevissa asiakaskohteissamme.

 

Odotamme sinulta opintoja sähköasennuksen parista tai voit olla jo vastavalmistunut sähköasentajakin. Pääasia on, että olet innokas kehittämään ammattitaitoasi ja sinulla on halukkuutta oppia uutta. Asiakaspalveluhenkisyys sekä tunnollinen työasenne auttavat sinua menestymään tehtävässäsi. Me arvostamme laadukasta työnjälkeä ja toivomme sinulta vastuullista työotetta.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön ammattilaisten joukossa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja autamme sinua eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään ja meillä sinun on mahdollista edetä myös vaativampiin tehtäviin. Jos olet tällä hetkellä kiinnostunut työharjoittelusta, niin voit myös mielellään ottaa rohkeasti meihin yhteyttä.Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, mutta kuitenkin viimeistään 30.4, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta rekry (at) lassila-tikanoja.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253402
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Rekry L&T (offre29749739.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Espoo