(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia kalustoliiketoimintaan
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haemme Tuusulaan

Kahta sähköasentajaa kalustoliiketoimintaan

Tehtäviisi sähköasentajana kuuluvat kaikki työmaasähköistysten monipuoliset asennus- ja huoltotyöt lähinnä pääkaupunkiseudun alueella. Tehtäviisi kuuluu mm.

  • Kiinteiden sähkölinjojen asennusta maa- ja ilmakaapeleilla
  • Sähkölaitteiden ja -koneiden korjauksia YIT:n työmailla

Toiseen sähköasentajan rooliin etsimme lisäksi osaajaa, jolla on kokemusta kalliorakennustyömaiden sähköistyksistä ja niiden järjestelmistä, taajuusmuuttajista ja 1000V:n järjestelmistä.


Etsimme

Etsimme reipasta työntekijää, jolla on itsenäinen ja joustava työskentelytapa. Sinulla on:

  • kokemusta vastaavista tehtävistä 
  • B -luokan ajokortti 
  • Sähkötyö- ja työturvallisuuskortti
  • Tieturva 1- ja EA1-kortti katsotaan eduksi


Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja rakennusalan mielenkiintoisimpia hankkeita. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. Henkilöstökerhot tarjoavat erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja lomalla voit päästä nauttimaan rakentamiemme lomamajoitusten tarjonnasta. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin avulla. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä sähkösuunnittelija Veli-Pekka Karppinen 0400 552 745.

HAE TEHTÄVÄÄN 28.7.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.