(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia Jyväskylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Liiketoiminnan kasvaessa, haemme ammattitaitoisia SÄHKÖASENTAJIA tiimiimme Jyväskylään.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtävässä toimit asiakaskohteissamme hoitaen kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä sähköasennusten ylläpito-, vikakorjaus- ja huoltotöitä sekä mahdollisesti saneeraus- ja muutostöitä. Työaika on ma-pe klo 7–16 välillä. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Etsimämme henkilöt ovat vahvan ammattitaidon omaavia asiakaspalveluhenkisiä sähköasentajia. Kykenet itsenäiseen työhön ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky. Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta sähköasentajan tehtävistä. Sähkötyöturvallisuuskortti sekä hätäensiapukortti ovat välttämättömiä sähkötöiden suorittamiseksi. Katsomme eduksi tietoliikenne, - voimalaite, - sekä varavoimakone tuntemuksen.


Toivomme, että sinulla on ripeä työote ja kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen, - ja englannin kielen taitoa sekä hyviä ATK- taitoja. Katsomme eduksi sähköpätevyyden sekä tulityö-, ja työturvallisuuskortit ja sähköturvalisuuskoulutuksen. Lisäksi, B- ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme isossa kansainvälisessä konsernissa, kiinnostavan ja monipuolisen työkohteen sekä mukavan työporukan.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.1.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -