(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia ja aurinkopaneeliasentajia
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019
Lem-Kem Oy:n Energiatiimi koostuu energiatehokkuuden ja energia-alan ammattilaisista. Me kartoitamme kiinteistöjen nykytilanteen, suunnittelemme energiaa säästävät, laadukkaat, toimintavarmat ja turvalliset energiaratkaisut, jotka voimme toteuttaa "avaimet käteen" -ratkaisuina.

Haemme nyt Lem-Kemin Energiatiimin vahvistukseksi SÄHKÖASENTAJIA ja AURINKOPANEELIASENTAJIA projektiluontoiseen työhön.

Työtehtävät koostuvat mm. erilaisten kiinteistöjen valaisinasennuksista, aurinkosähköasennuksista ja sähköautojen latauspisteiden asennuksista. Kohteinamme ovat mm. teollisuuskiinteistöt, liikekiinteistöt, taloyhtiöt ja julkiset kiinteistöt sekä yksityishenkilöiden kiinteistöt. Asennuksia tehdään sekä sisä- että ulkotiloissa.

Voit olla kokenut ammattilainen tai urasi alussa oleva tulevaisuuden osaaja. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Työt suoritetaan asiakaskohteissa, joten välillä työkohteet voivat olla kauempankin. Työskentelytavoiltasi olet tarkka ja huolellinen. Tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta on myös hyvät asiakaspalvelutaidot ja aito kiinnostus alan työtehtäviä kohtaan.

Sähköasentaja: Sinulla tulee olla voimassa olevat sähkö- ja työturvallisuuskortit sekä ensiapukortti (vähintään hätäEA 8 t).

Aurinkopaneeliasentaja: Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä ensiapukortti (vähintään hätäEA 8 t).

Työ on aluksi määräaikainen ja kestää arviolta 3 kuukautta, mutta hyvälle tekijälle on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli olet etsimämme sähköasentaja tai aurinkopaneeliasentaja, jätäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR- ja rekrytointiasiantuntija Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860.