(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Etsimme nyt Helsingin keskustan läheisyydessä sijaitsevaan kohteeseen
 
SÄHKÖASENTAJIA
 
Mitä Coor tarjoaa sinulle?
 
Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen arkityö, viikkotuntien ollessa 37,5 ja työvuorot ovat pääsääntöisesti kello 7-15.00. Palkkaus tehtävään on sopimuksen mukaan ja työt alkavat huhtikuussa.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan mielenkiintoisen ja arvostetun asiakkaan kiinteistössä. Olet tärkeä osa isompaa, asiakkaan kiinteistön palveluista vastaavaa tiimiä.  Tehtäviisi kuuluu niin asennus- ja kunnossapitotöitä kuin valaistushuoltoja. Työpäivien sujumista auttavat hyvin johdetun tiimin lisäksi hyväkuntoiset ja ajan hermolla olevat työvälineet.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen. Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.
 
Mitä odotamme sinulta?
Olet tehnyt sähköasentajan töitä jo ainakin kahden vuoden ajan ja sinulla on sähköasentajan tutkinto. Sinulla on hyvä työturvallisuusajattelu ja huolellinen työote. Työssäsi näkyy hyvä asiakaspalveluasenne ja lisäksi olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä omaa autoa.
 
Tehtävässä tarvitset seuraavia pätevyyksiä ja lupia:
 
•                          SFS 6002 
•                          EA1 
•                          Työturvallisuuskortti 
•                          B-ajokortti
 
 
Miten ja milloin voit hakea?
Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hakemuksen voit meidän puolestamme laittaa  vaikka heti, mutta viimeinen takaraja hakemuksen jättämiselle on 1.3.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.
 
Palvelupäällikkö Rainer Laitala p. 010 234 3493 kertoo mielellään sinulle lisää tehtävästä arkisin kello 14-16.
 
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa. Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).