(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia Helsinkiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Haluatko työskennellä tarkkuutta vaativassa työssä, jossa pääset näkemään oman työsi jäljen? Jatka lukemista, sillä meillä saattaa olla sinulle työtä tarjolla!

Haemme nyt asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJIA Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle.

Asiakkaamme toimii teollisuuden käytön ja kunnossapidon parissa. Työtä tehdään yksin- ja muun tiimin kanssa, ja työssäsi huolehdit osaltasi projektien eteenpäin viemisestä. Tarjolla on eripituisia sesonkiluontoisia määräaikaisuuksia sekä pidempiaikaisia työsuhteita. Tähän tehtävään on mahdollisuus työllistyä nopeallakin aikataululla!

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy aiempaa työkokemusta sähköalan tehtävistä, hallitset yleisimmät tietokoneohjelmat ja pystyt ratkaisemaan ongelmatilanteita myös itsenäisesti. Tärkeintä kuitenkin on oma-aloitteinen asenteesi sekä motivaatio tätä työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle kannustavan työyhteisön, jossa välitetään jokaisen työntekijän työhyvinvoinnista ja työturvallisuudesta. Työssä pääset osaksi mukavaa ja rentoa tiimiä sekä kehittymään vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Emmi Sivén, 050 599 9210 / emmi.siven@personalhuset.fi