(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia Fortacolle
Fortaco Ostrobothnia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019
Fortaco Ostrobothnia Oy
Fortaco on Euroopan johtava sopimusvalmistaja, jonka ydinliiketoiminta-alueita ovat työkoneiden ohjaamot, asennusvalmiit teräsrakennekomponentit sekä kokoonpanot ajoneuvo- ja materiaalinkäsittelysektorille. Fortaco tarjoaa myös suunnittelu- ja tuotekehityspalveluja teknologiaosaston kautta. Palvelu kattaa muotoilun, suunnittelun, ja projektinjohdon aina prototyypin valmistukseen saakka. Fortacolla on kahdeksan tuotantoyksikköä viidessä eri maassa (Suomi, Viro, Puola, Slovakia, Unkari), joissa työskentelee yhteensä 2200 työntekijää. Turvallisuus, korkea laatu ja toimitusvarmuus ohjaavat toimintaamme ja takaavat menestyksen asiakkaidemme lopputuotemarkkinoilla.
Toimenkuva
Sastamalan yksikköön haetaan ammattitaitoisia sähköasentajia kaivoskoneiden sähköasennuksiin. Työ on päivätyötä ja työajoissa on mahdollista käyttää myös liukumia. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta osaavilla tekijöillä on mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen.
Odotamme sinulta
Haemme korkealla työmoraalilla varustettuja tarkkoja ja huolellisia sähköasentajia. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta sopeudut hyvin myös osaksi isompaa tiimiä. Olet omatoiminen ja aktiivinen kaikissa työtehtävissäsi. Tarvittaessa pystyt joustamaan työajoissa. Odotamme sinulta osaamista sähkökokoonpanon työtehtävistä sekä piirustusten ja kaavioiden lukutaitoa. Työhön annetaan kuitenkin kattava perehdytys. Koulutusjakso on uusille työntekijöille 1-8 viikkoa riippuen osaamisesi tasosta. Koulutusjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä tuotantopalkkioille.
Muut tiedot
Hyville tekijöille avautuu mahdollisuus teknisesti vaativimpiin asennustehtäviin huipputeknologian parissa yrityksen eri osastoilla. Fortacolla sinua odottaa kannustava työympäristö, nykyaikaiset työvälineet sekä osaamistasi vastaava palkkaus. Jos koet olevasi hakemamme henkilö - täytä hakemus pian! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelut alkavat jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta voit kysellä sastamala@vmp.fi tai numerosta 044 776 5175. Ota yhteyttä ja sovitaan haastatteluaika toimistollemme Sastamalaan.
Kesto
n.5kk/ mahdollisuus jatkoon
Lisätietoja
Lotta Toivola, sastamala@vmp.fi, 0447765175
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.01.2019 mennessä.