Sähköasentajia, Etelä- ja Itä-Suomen tienvalaistus
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme sähköasentajia energiainfraan tienvalaistuksen rakentamiseen ja kunnossapitoon.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Sähköasentajana työtehtäviisi sisältyy tievalaistuksen rakentamista ja kunnossapitoa sekä sähköisen liikenteen latausasemien rakentamista. Työsi on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta satunnaisia ilta- tai yötöitä voi myös tulla. 

Tehtävässä pääset myös tutustumaan infra-alan mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneen työnjohdon ohjauksessa. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Työsuhteesi on luonteeltaan vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee joko Vantaalla, Lahdessa tai Kuopiossa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Toivomme sinulta myös itsenäistä ja proaktiivista työotetta, vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin.

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen tienvalaistuksen töistä ja verkonrakennuksesta. Työn luonne edellyttää myös matkustusvalmiutta sekä B-ajokorttia. Katsomme C-ajokortin eduksi. Työssäsi tarvitset myös seuraavat pätevyydet: Tieturva 1 -kortti, sähkötyöturvallisuuskortti, tulityökortti, hätäensiapukortti sekä työturvallisuuskortti.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä Vantaalta antaa 7.6-14.6. työmaapäällikkö Jari Kunttu, 040 673 6598 tai jari.kunttu@destia.fi (14.6-30.6. Iiro Viranen, 040 162 8584) sekä Lahdesta ja Kuopiosta antaa työmaapäällikkö Jari Heiskanen, 040 029 3148 tai jari.heiskanen@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

 • lounasetu
 • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
 • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
 • lomaosaketarjonta
 • sairastuneen lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Vantaa, Lahti, Kuopio

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1464397
 • Tehtäväalue: Rakennusala, Sähkö ja LVI
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Kuopio, Lahti, Vantaa