(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia asennus- ja toimihenkilötehtäviin Kokkolan Energia Oy:lle
Kokkolan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Sinun osaamistasi tarvitaan! Hae Kokkolan Energialle sähköverkon kesätöihin.

Haemme kesätyöntekijää sähköverkon rakennus- ja kunnossapitotöiden toimihenkilötehtäviin. Työ sopii hyvin esimerkiksi harjoittelupaikkaa vailla olevalle insinööriopiskelijalle. Tehtävässä on mahdollisuus saada kokemusta myös työnjohtotehtävistä. Valinnassa painotetaan tehtävään soveltuvaa koulutusalaa.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän aloitus on sovittavissa toukokuun alkuun ja työn kesto on 31.8.2020 saakka.

Haemme 2-3 kesätyöntekijää sähköverkon rakennus- ja kunnossapitotöihin. Tehtävänäsi on toimia nykyisten ja rakenteilla olevien sähköverkkojen kunnossapito- ja asennustehtävissä. Työnkuvaan kuuluu mm. ilmalinjojen vaihto maakaapeloinniksi, uusien asuinalueiden sähköverkkojen rakentaminen ja aurinkopaneelien asennus.

Työskentely tapahtuu pääosin ulkoilmassa ja normaali työaika on arkisin klo 7.00-15.30 välillä.

Edellytämme, että olet valmistumassa tai valmistunut sähköasentajaksi tai -insinööriksi. Sinulla on voimassa oleva työturva- ja sähkötyöturvakortti sekä vähintään B-luokan ajokortti. Erilaisten nostimien käyttötaito katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän energia-alalla. Perehdytämme sinut tehtävään ja Kokkolan Energian kokeneet asiantuntijat ovat tukenasi.

Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävien aloitus on sovittavissa toukokuun alkuun ja työn kesto on 31.8.2020 saakka.

Lisätietoja tehtävistä antaa Tapani Pura numerosta 050 506 5280 tai sähköpostilla osoitteesta tapani.pura@barona.fi