(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia, 2 hlöä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakkaallemme kokeneita sähköasentajia Pirkanmaalle.

Etsimillämme henkilöillä on jo pidempi kokemus itsenäisestä työskentelystä julkisten kohteiden kiinteistösähköasennusten parissa. Etsimme erityisesti asentajia, joilla on kokemusta työskentelystä sairaalakohteissa, työ sisältää mm. vikojen etsintää. Muita kohteita ovat esimerkiksi koulut ja päiväkodit, teollisuuden talotekniikkaosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen menestyksekkäässä suomalaisessa yrityksessä. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, jonka päätyttyä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille. Mikäli sopiva henkilö löytyy, on rekrytointi mahdollista tehdä suoraan asiakasyritykselle. Palkkaus on sähköasennusalan TES:n mukainen. Työkohteisiin (Pirkanmaan alue) liikutaan autolla, joten ajokortti on välttämätön, oman auton käyttömahdollisuus eduksi.

Kiinnostuitko työstä? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian järjestelmäämme osoitteessa nordic.fi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Anu/ Nordic Henkilöstöpalvelut, p. 050 355 7733.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.