(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja/Sähkötyönjohtaja (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme sähköasentajaa/sähkötyönjohtajaa IV-alan yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi eli valittu henkilö aloittaa ensimmäisestä päivästä alkaen yrityksen omana työntekijänä.

Haemme vastuullista asentajaa, joka on jo hankkinut sähköasentajan perustutkinnon lisäksi S2-luvat ja minimissään kolme vuotta työkokemusta sähkötöistä. Tämä on siis loistava mahdollisuus aloittelevallekin sähkötyönjohtajalle! Osaat toimia itsenäisesti ja ammattimaisesti vaihtelevissa olosuhteissa ja tekemään myös työnjohtajan rooliin kuuluvaa urakkalaskentaa sekä työnohjausta. Sinulla on oltava b-ajokortti työn liikkuvan luonteen vuoksi. Lisäksi arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta, toimeen tarttuvaa asennetta sekä valmiutta heittäytyä tarvittaessa avuksi IV-alan työtehtäviin. Työkielenä toimii suomi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Yritys antaa hyvät puitteet työnteolle, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa tai työkaluja. Pääset toimimaan osana ammattitaitoista ja laatuun panostavaa yritystä hyvän työyhteisön jäsenenä. Palkkasi on neuvoteltavissa työhistoriasi ja osaamisesi mukaan. Työn aloitus on joustavasti sovittavissa.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi 19.01.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.