(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajaksi teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Nautitko käsillä tekemisestä ja ongelmanratkaisusta? Oletko sinut sähköpuolen työtehtävien kanssa, mutta et hätkähdä myöskään mekaanisten vika- ja huoltotöiden osuessa eteesi? Barona hakee asiakasyritykselleen kokenutta sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Sähköasentajan tehtävissä vastaat teollisuuskohteen tuotantolaitteiston häiriöttömästä toiminnasta ja turvaat hyvin huolletun laitteiston myötä loppuasiakkaan tuotantoprosessin sujuvuutta. Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa korostuu erityisesti sähköosaamisesi, mutta myöskään mekaanisten huolto- ja kunnossapitotöiden kohdalla et voi jäädä neuvottomaksi. Asiakkaamme perehdyttää uuden tekijän tehtävässä huollettavan laitteiston saloihin.

Toivomme hakijalta:

  • Sähkö-/automaatioalan peruskoulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta,
  • aiempaa kokemusta teollisuuden/vast. huolto- ja kunnossapitotehtävistä,
  • kykyä työskennellä suomen kielellä sekä
  • työtä pelkäämätöntä asennetta ja uskallusta lähteä uuteen työympäristöön.

Eduksi katsomme:

  • Muun työtä tukevan kokemuksen tai harrastustaustan sekä
  • voimassa olevat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukortit.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen suoraan asiakasyrityksemme kirjoilla kannustavalla palkkauksella. Työssä pääset varmasti haastamaan itseäsi, mutta myös tukea on osaavien tiimikavereiden muodossa tarjolla runsaasti.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi viipymättä, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Älä epäröi soittaa tai laittaa sähköpostia! Baronalla rekrytointia hoitaa Perttu Piispa, p. 050 471 3321 (tavoitettavissa ma, to ja pe), s-posti: perttu.piispa@barona.fi.