Sähköasentajaharjoittelija
Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Jotta sähköt toimivat ja Vantaa pysyy liikkeessä, tarvitaan luotettavaa infrastruktuuria. Me huolehdimme Vantaan sähköverkkojen rakentamisesta, kehittämisestä, käytöstä ja kunnossapidosta. Tavoitteenamme on siirtää sähköä luotettavasti sinne missä asiakkaamme sitä tarvitsevat. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa energia-alan osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme nyt siirron kunnossapitotiimiimme sähköasentajaharjoittelijaa sähköasemien ja jakeluverkon asennus- ja tarkastustehtäviin. Kesätyöjakso ajoittuu aikavälille 1.5.-31.8.2021 ja on sovittavissa harjoittelijan mukaan.

Sähköasentajaharjoittelijan tehtävä sisältää sähköaseman toisiolaitteiden asennusta ja kaapelointia sekä jakeluverkolla tarkastus- ja kunnossapitotehtäviä. Työtä tehdään pääasiassa Pakkalan sähköasemalla, mutta jakeluverkon työt jakautuvat koko Vantaan alueelle. Työaika on liukuva ja päivittäin n. klo 7-15 välillä.

Olemme aktiivinen ja asiakaslähtöinen paikallinen sähköverkkoyhtiö, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Koulutukseltasi olet AMK-opiskelija ja sinulla on jo jonkun verran kokemusta sähköalan asennustöistä
  • Sinulla on ajokortti sekä sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortti
  • Työskentelet oma-aloitteisesti ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn

Lisätietoja kesätyötehtävästä ja meistä työnantajana saat siirron kunnossapitoinsinööri Jyrki Salmelta sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 040 900 7514.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 14.2.2021 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ps. Seuraathan #verkkojengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411779
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa