(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajaharjoittelija
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haluatko oppia taitoja, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako sinua perehtyä energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka toimii vastuullisesti ja tuloksekkaasti niin ympäristöä kuin ihmisiä ajatellen? Haluatko viettää ikimuistoisen kesän, jonka aikana luot vahvan pohjan jatkotyöurallesi? Jos vastauksesi on kyllä, hae meille kesätöihin kesäkaudelle 2018.

Haemme nyt Tampereen Vera Oy:lle neljää

SÄHKÖASENTAJAHARJOITTELIJAA

sähköverkko- ja infrapalveluyksikköömme.

Tehtäviisi kuuluu sähköverkon, katu- ja ulkovalaistuksen tai liikennevalojen rakentamis- ja kunnossapitotehtävät riippuen tiimistä johon tulet sijoittumaan. Olet osa sähköasennustiimiä ja työskentelet kokeneemman sähköasentajan työparina ja apuna. Tarkka Tarkempi tehtävänkuva rakentuu osaamisesi ja ammatillisten valmiuksiesi mukaan.

Odotamme sinulta soveltuvia sähköalan opintoja sekä B-ajokorttia. Arvostamme toimeenpanokykyä, oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä työotetta. Asenne ratkaisee, siksi aito motivaatio tehtävään on ensisijaisen tärkeä! Työskentelet tiimissä, jolloin yhteistyökyvystä ja vuorovaikutustaidoista on sinulle selkeää hyötyä. Työsuhteet alkavat toukokuussa ja tehtävissä on mahdollista jatkaa elokuun loppuun saakka.

Lisätietoja tehtävistä antaa Opteamin henkilöstökonsultti Kristiina Lehmus (p. 050 396 4686) tiistaina 6.2, kello 14.00 – 15.30, perjantaina 9.2. kello 9.00 - 11.00 sekä maanantaina 19.2. kello 8.00-10.00. Toimitathan hakemuksesi Opteamin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 28.2.2018 mennessä.

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he saavat soveltaa oppimiaan taitoja käytäntöön, työpäivät ovat vaihtelevia ja työkaverit ovat mukavia ja auttavaisia. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.