(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajaharjoittelija sähkönjakeluverkon käyttö- ja kunnossapitotehtäviin
Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haemme jakeluverkon käyttö- ja kunnossapitotöihin sähköasentajaharjoittelijaa ajalle 2.5.–30.9.2019. 

Käyttö- ja kunnossapitotiimi vastaa sähköverkon käyttö- ja kunnossapitotoiminnasta. Tehtävässäsi tulet toimimaan sähkönjakeluverkon sekä sähkön siirron kunnossapitotiimeissä. Työtehtävissäsi osallistut sähkönjakeluverkon erilaisiin kunnossapitotöihin, jakeluverkon korjaustöihin sekä sähköasemien monipuolisiin kunnossapitotöihin.

Olet sähköasentaja- tai insinööriopiskelija, joka on suuntautunut sähkövoimatekniikkaan, ja sinulla on jo vähän kokemusta sähköasennuksista. Sähköverkoston opinnot ja harjoittelu ovat sinulle eduksi. Arvostamme kykyäsi omaksua uusia asioita, tarkkuuttasi, yhteistyötaitojasi ja reipasta asennettasi.

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. 

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.