Sähköasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Haemme sähköalan asiakkaallemme 2 sähköasentajaa.                     

Työ pitää sisällään työmailla tehtäviä sähkötöitä.

Toivomme sinulta sähköalan koulutusta ja voimassa olevia sähkötyö- ja työturvallisuuskortteja. Reipas ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan on työssä eduksi.

Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hyville tekijöille on tarjolla mahdollisesti jatkoa. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Lisätietoja tarjoaa: Laura Vänskä, laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, emme huomio hakuprosessissa.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478533
  • Tehtäväalue: Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa