Sähköasentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Hei, sinä oma-aloitteinen ja pilke silmäkulmassa työskentelevä sähköasentaja!

Etsimme asiakkaallemme pitkäaikaisia sähköasentajia Uudenmaan alueelle. Työt alkavat pikaisella aikataululla.

Toivomme hakijalta:

Oma-aloitteista työotetta ja olemuksestasi paistaa tekemisen meininki. Olet koulutukseltasi sähkö-/automaatioasentaja ja osaat lukea sähköpiirrustuksia. Olet työskennellyt vastaavissa tehtävissä ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn reippaalla asenteella. B-ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Taskustasi tulisi löytyä myös EA1, tulityö-, sähkötyöturva- ja työturvakortit. 

Työtehtävät:

Työsi sisältää laajasti erilaisia sähköasennustehtäviä koskien omakotitalo ja loma-asuntojen automaatiota. Kohteita on laajasti Uudenmaan alueella, joten sinun tulisi olla valmis myös reissutyöhön. 

Asiakas:

Asiakkaamme on uudenlainen, ketterä ja innovatiivinen sähköalan yritys, joka on erikoistunut laadukkaiden omakotitalokohteiden kokonaisvaltaiseen sähköurakointiin. He toteuttavat kohteiden sähkösuunnittelun, sähköurakoinnin sekä taloautomaatio-ohjelmoinnin ja -asennuksen.

Mitä me tarjoamme sinulle:

Luotettavan työpaikan alan huippuosaajien kanssa, perehdytyksen työhön sekä mielenkiintoisen työnkuvan. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Valituilla henkilöillä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, ja iloinen HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteesi ajan.

Hakuprosessi:

Ensimmäinen haastattelu suoritetaan videon välityksellä ja valitut hakijat haastatellaan vielä asiakasyrityksen toimesta.

Työt alkavat nopealla aikataululla sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikimmiten! Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman hyvin osaamisestasi.

Lisätietoja tarvittaessa:

Teemu Rantanen, HR-koordinaattori
teemu.rantanen@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477874
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Tuusula, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa