Sähköasentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Nyt haussa sähköasentajia monipuolisiin tehtäviin asiakasyrityksemme palvelukseen Tampereelle ja sen lähialueille. Kohteita on tarjolla laidasta laitaan oman mielenkiinnon mukaan. Voit työllistyä esimerkiksi uudiskerrostalotyömaalle tai koulusaneeraukseen. 

Työssä onnistumista edesauttaa vakaa ja ammattitaitoinen työote, hyvä asenne sekä kyky katsoa seuraavaa työvaihetta pidemmälle. Alan koulutus on valituksi tulemisen edellytys. Aikaisemmasta työkokemuksesta sähköasentajan tehtävissä on toki hyötyä, mutta otamme huomioon myös kokemattomammatkin hakijat. 

Etsimämme sähköasentaja on itsevarma ja luotettava asentaja, jolla pysyy näppärästi käsissä piuhat ja työkalut! Olethan lisäksi tiimityöskentelytaitoinen ja ahkera asentaja, joka haluaa suoritua työstä aina parhaansa mukaan. Työllistyminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus plussaa!

Aloitus sopimuksen mukaan heinä-elokuussa 2021. Työaika pääsääntöisesti ma-pe 7-15.30. 

WorkPower on vakavarainen tamperelainen perheyritys, joka työllistää päivittäin n. 250 rakennusalan osaajaa Tampereelle ja lähialueille. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja työturvallisuusmääräykset täyttävät työvarusteet saat mukaasi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee iloinen raksatiimi, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Kiinnostuitko? Jätä meille hakemus, jossa kerrot aikaisemmasta kokemuksestasi alalta, jo tänään!

Lisätietoja tarvittaessa antaa Katja Metsäkylä p. 044 747 5295 ma-pe klo 10-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476961
  • Tehtäväalue: Rakennusala, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Vesilahti, Ylöjärvi