Sähköasentaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2021
Haemme nyt ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA tiimiimme KOTKAAN!

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Sähköasentajan tehtävässä vastaat kiinteistöjen asennus-, huolto- ja korjaustehtävistä eri asiakaskohteidemme kiinteistöissä Kotkan alueella. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7:00-15:30 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työn liikkuvuuden vuoksi, edellytämme tehtävässä ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.


Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy sähköasentajan koulutuksen lisäksi työkokemusta sähköasentajan tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta. Automaatio-osaamisen luemme eduksesi. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. IT-taitosi ovat ajan tasalla, omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä päivittäisessä työskentelyssäsi. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, sillä tulemme teettämään suppean turvallisuusselvityksen luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison kansainvälisen yrityksen varmuuden. Meille ISS Palveluilla työntekijöidemme tyytyväisyys ja ammattitaito on suurin voimavara, joten tarjoamme monipuolisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia niitä toivoville. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi ISS:llä!


Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja täytä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 15.8.2021. Saatamme olla hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa Niina Luostarinen, puh. +358401448512 tai niina.luostarinen@fi.issworld.com


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fiwww.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot