Sähköasentaja
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Are you looking to join a dynamic, innovation-driven, international company, building a better future for us all? UPM leads the forest based bioindustry into a sustainable, innovation-driven, and exciting future. The competence, integrity and drive of our people make us unique. We live by our values – trust and be trusted, achieve together, renew with courage.

Haemme sähköasentajia Pelloksen vaneritehtaallemme Mikkeliin, toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

“Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän vaneritehtaidemme sähkö- ja automaatiokunnossapidossa. Työskentelet osana innostunutta ja sitoutunutta, noin 540 henkilön työyhteisöä Pelloksen vaneritehtaalla. Tervetuloa!” – Pasi Toivanen, Tehdaspalvelupäällikkö

Mitä teet

Sähköasentajana vastuualueeseesi kuuluvat erilaiset automaatiokunnossapidon tehtävät, sekä lisäksi:

 • Omatoimiset vianhakuselvitykset ja vikailmoitukset
 • Sähkölaitteiden ja -piirien itsenäiset asennus-, huolto-, korjaus-, käyttöönotto-, testaus- ja ylläpitotyöt
 • Kunnossapitotöiden raportointi kunnossapitojärjestelmään
 • Sähkö- ja automaatiojärjestelmien ylläpitotehtävät (pienimuotoinen ohjelmointi, muutokset ja vianhaku)
 • Tehtävien, tietojen ja materiaalien hakeminen tietojärjestelmistä
 • Muiden ryhmien avustaminen kunnossapitotöissä

Kuka olet

 • Sinulla on taustalla sopiva ammatillinen peruskoulutus (esim. sähköalan tutkinto)
 • Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
 • Sinulla on hyvät ryhmätyöskentelytaidot, olet oma-aloitteinen ja sinulla on itsenäinen sekä vastuullinen ote työntekoon
 • Sinulla on valmius tehdä vuorotyötä

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00 – 15.00 Juhani Valkonen, Sähkötyönjohtaja, juhani.valkonen@upm.com tai puh. +358401944446.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 4.7.2021.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600. Jos olet UPM:n työntekijä, voit ottaa meihin yhteyttä UPM Service Portalin kautta: [LINK].

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 400​ miljoonaa euroa vuonna 2020 ja sen palveluksessa on noin 2 100 henkilöä.Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot