Sähköasentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2021

Uusien mielenkiintoisten asiakkuuksien myötä jatkamme vahvaa kasvuamme ja kaipaamme kohteisiimme lisää mahtavia työcavereita! Tällä hetkellä vahvistamme asennustiimiämme Pirkanmaan alueella ja haemme kokenutta sähköasentajaa urakointiin. Tässä tehtävässä työpäiväsi täyttyvät vaihtelevista kiinteistöjen sähkö- ja heikkovirta-asennuksista. 

Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja sopivasti haastavien tehtävien parissa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Ammattitaitoisen tiimin tuki sekä ensiluokkaiset työkalut antavat hyvät eväät työssäsi menestymiseen. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy useamman vuoden työkokemusta sähköasentajan tehtävistä sekä sähköasentajan koulutus. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä. Ymmärrät oman tonttisi merkityksen osana suurempaa kokonaisuutta ja pystyt ottamaan vastuun omasta tekemisestä ja työnjäljestä. Työkohteissa tapaat innolla muita ammattilaisia ja olet oivaltanut myös yhteishengen arvon. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Ville Kulmala, p. 050 325 4150 tai sähköpostitse ville.kulmala@caverion.com

Tiimicaverisi jo odottavat sinua, tule mukaan! Hae nyt tai viimeistään 31.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444463
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere