(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
L&T Kiinteistötekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Lassila & Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja toteutetaan kiertotaloutta käytännössä. Etsimme nyt ammattilaistiimiimme

 

SÄHKÖASENTAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Lappeenrannan alueelle. Toimit osana yli 20 henkilön Kiinteistötekniikan ja Turvatekniikan kunnossapitotiimiä. Työtehtäviisi kuuluu toimisto-, liikekiinteistöjen ja teollisuuskiinteistöjen sähkölaitteiden huolto ja kunnossapito sekä sähkötekniikan saneerauksista huolehtiminen. Liityt osaksi sähköosastoa, jossa sinulla on kaverina muita mukavia sähkö- ja automaatioasentajia sekä työnjohtaja.

 

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta. Voit olla joko kokenut sähkäri tai vasta alalle pyrkivä, jolla motivaatiota riittää. Kokemus sähkö- ja automaatiotekniikan kunnossapitotöistä on eduksi. Hallitset myös tietotekniikan perusteet ja tunnet kiinteistötekniikkaan liittyvät prosessit. Kykenet sekä tiimityöskentelyyn että töiden itsenäiseen organisointiin.

 

Lassila & Tikanojalla saat suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan, sekä vankan ammattilaisten verkoston. Meillä on mahdollista kehittyä erilaisiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa, työntekijäkerhojen etuisuuksia unohtamatta. Tule mukaan kasvamaan kanssamme!

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi. Käymme läpi hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, saat lisätietoja tehtävästä arkisin palvelupäällikkö Niko Nevalaiselta, p. 050-4067629.