(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020
Etsimme nyt kokenutta sähköasentajaa vastaamaan Satakunnassa kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten sähköasennuksista. Ammattitaitoinen tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Mielenkiintoiset asiakkuudet ja mukavat työtehtävät odottavat sinua meillä. Tarjoamme sinulle kokeneiden ammattilaisten tuen sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi alalla. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus vastaavista alan tehtävistä sekä sähkö- ja automaatioalan peruskoulutus. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää paineensietokykyä ja ennen kaikkea kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on asiakaslähtöinen ote työnteossa ja tuletkin hyvin toimeen asiakkaiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Nikke Salonen, p. 050 436 7778 tai sähköpostitse nikke.salonen@caverion.com. 

Hae tehtävää 7.2.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.