(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme määräaikaiseen työsuhteeseen 

SÄHKÖASENTAJAA 

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulta löytyy sähköalan tutkinto, sorminäppäryyttä ja tarkkuutta mm. IV-laitteiden sähköasennuksiin. Työskentelet ripeästi ja itsenäisesti huolellisuutta unohtamatta. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä työmotivaatiosi on kunnossa. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätön, sillä tässä tehtävässä oikea asenne ratkaisee!

Työt alkavat mahdollisimman pian ja ovat päivätyötä. Töitä on alustavasti 3-4 kuukaudeksi, projektien mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.