(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Projektivoima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Haemme rakennusalan sähköasentajaa asiakkaallemme Hämeenlinnaan.

Työssä vaaditaan alan koulutusta ja työkokemusta vähintään vuoden verran. Tehtävä sisältää rakennustuoteteollisuuden tuotantotyön sähköasennusta. Tehtäviin saattaa sisältyä myös muita kokoonpanotöitä työntekijän osaamisen mukaan. Työtä tehdään tehdasolosuhteissa arkisin klo 7-16 välillä.

Odotamme/arvostamme:
-Sujuvaa suomen kielen osaamista
-Reipasta ja vastuullista asennetta
-Huolellisuutta omasta työnjäljestä
-Kokemusta rakennusteollisuuden sähköasennuksista
-Tuotantotyö ja rakennusalan kokemus katsotaan eduksi
-Voimassa oleva sähkötyöturvallisuuskortti
-Muut pätevyyskortit katsotaan eduksi

Työntekijä työllistyy Projektivoima Oy:lle. Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti. Hyvällä tekijällä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti!

Jätä hakemus oheisen lomakkeen kautta niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Meidän kanssa on helppo toimia! Tule Sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi