(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020
Haemme nyt ammattitaitoista sähköasentajaa asiakaskohteeseemme. Sähköasentajan tehtävässä työpäiväsi koostuvat kiinteistöjen huolto- ja ylläpitotehtävistä sekä vian korjauksesta.  Tiimimme odottaa sinua jo, hae mukaan ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut helpottamaan työtäsi sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikuntaetu. Käy tutustumassa mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Hyvän asenteen lisäksi tarvitset tehtävässä menestymiseen sähköalan koulutusta, IT-taitoja sekä useamman vuoden työkokemusta alalta. Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja noudatat turvallista työskentelyotetta. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä. Tehtävässä vaaditaan ajokorttia. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektinhoitaja Sami Hytönen, p. 040 510 6113 tai sähköpostitse sami.hytonen@caverion.com.  

Hae tehtävään 10.12.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.