(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Go On Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Joensuun Sähköinsto Oy tuottaa sähköalan palveluita Joensuun seudun rakennuskohteisiin. Toimimme asiakkaidemme kumppanina kiinteistöjen sähköistyksiin, laitehuoltoihin, atk- ja telekaapelointeihin sekä antenni- ja paloilmoitinasennuksiin. Teemme sähköasennuksia pääasiassa liike- ja toimistotiloihin sekä teollisuusrakentamisen kohteisiin. Lopputuloksen laadusta kertovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, AAA-luottoluokitus sekä korkein sähköpätevyys S1.


Haemme asiakkaallemme Joensuun Sähköinsto Oy:lle SÄHKÖASENTAJAA Joensuuhun.

Työskentelet itsenäisesti asiakaskohteidemme sähköasennusten parissa. Työkohteesi vaihtelevat pienistä keikkatöistä suuriin urakkakohteisiin.


Odotamme sinulta sähköasentajan koulutusta, muutaman vuoden kokemusta alan työtehtävistä sekä työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukortteja. Työntekijänä olet yhteistyökykyinen, motivoitunut ja pystyt työskentelemään itsenäisesti asiakaskohteissamme. Eduksesi katsomme asiakaspalveluhenkisyyden ja teollisuuden tuntemuksen. Tarvitset työssäsi myös omaa autoa.


Tarjoamme sinulle:

- Hyvän Tekijä -Yhtiöiden kokonaisuuden - talotekniikka ja rakentaminen saman konsernin sisällä
- Monipuolisen työn jokaisen työntekijän huomioivassa työyhteisössä
- Työterveyspalveluihin liittyvät vakuutukset
- Toimivat puitteet työn tekemiseen, mm. asianmukaiset työvälineet, työvaatetus


Palkkasi ja työehdot pohjautuvat sähköistys- ja sähköasennusalan TES:een ja työaikasi on 40 h/vko.


Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Rekrytoinnista vastaa Go On Joensuu, mutta työsuhde solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa.


Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun yksikönjohtaja / HR-päällikkö Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-pe klo 9-16), satu.pirhonen@go-on.fi