Sähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Etsitkö uusia haasteita urallesi? Jos sinua kiinnostaa monipuolinen sähköasentajan työ mielenkiintoisissa kohteissa, jatka lukemista!

Me etsimme asiakasyritystemme työkohteisiin sähköasentajia. Työkohteita löytyy laidasta laitaan, uudiskohteista saneerauskohteisiin ja työtehtävät määräytyvät asentajan osaamisen ja aikaisemman kokemuksen mukaan. 

Työssä onnistumista edesauttaa vakaa ja ammattitaitoinen työote, hyvä asenne sekä kyky katsoa seuraavaa työvaihetta pidemmälle. Alan koulutus on valituksi tulemisen edellytys. Aikaisemmasta työkokemuksesta sähköasentajan tehtävissä on toki hyötyä, mutta otamme huomioon myös kokemattomammatkin hakijat. 

Etsimämme sähköasentaja on itsevarma ja luotettava asentaja, jolla pysyy näppärästi käsissä piuhat ja työkalut! Olethan lisäksi tiimityöskentelytaitoinen ja ahkera asentaja, joka haluaa suoritua työstä aina parhaansa mukaan. Työllistyminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus plussaa!

WorkPower on vakavarainen tamperelainen perheyritys, joka työllistää päivittäin n. 250 rakennusalan osaajaa Tampereelle ja lähialueille. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja työturvallisuusmääräykset täyttävät työvarusteet saat mukaasi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee iloinen viisihenkinen raksatiimi, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Jätä meille hakemus, jossa kerrot itsestäsi, vahvuuksistasi sekä siitä, millaista työtä sinä haluaisit tehdä. Etsitään yhdessä sinulle sopiva työkohde!

Lisätietoja tarvittaessa antaa Katja Metsäkylä p. 044 747 5295 ma-pe klo 10-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393982
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere