(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Etsimme asiakkaallemme itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa.

Työt ovat pääsääntöisesti kiinteistösähköasennuksia ja sähköpuolen kiinteistöhuoltoa. 
Sähköasennusten kohteet sijaitsevat Varkauden alueella.

Hakijalta odotamme alan koulutusta ja työkokemusta. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus. 

Työsuhde on alkuun määräaikainen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut kuten työterveyspalvelut, sekä liikunta- ja kulttuurisetelit tukemaan vapaa-aikaasi. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä jatkossa suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi.

Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa ja arkipäivinä.

Hae paikkaa mahdollisimman pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja antaa arkisin ma-pe klo 8-16 rekrytointivastaava Patrik Hujanen puh. 0400 480 613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.